Bel of stuur een app

06-36180361

Stuur ons een e-mail

snijvo-bestrating@outlook.com

Werkzaamheden Snijvo Grondwerk & Bestratingen

Een greep uit onze veelvoorkomende werkzaamheden

Hieronder ziet u een greep uit onze werkzaamheden. Staat uw wens er niet bij? Laat ons dit dan zeker even weten. Samen bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Aanleg van terras

Een netjes aangelegd terras is een echte meerwaarde voor uw woning. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende materialen. Ook een combinatie van steensoorten is mogelijk. Komt u er niet uit? Wij adviseren u graag over uw mogelijkheden.

Betegelen van opritten

Heet uw gasten of klanten welkom met een mooi aangelegde oprit bij uw woning of bedrijfspand. Met een vakkundig aangelegde oprit maakt u een sterke eerste indruk op uw visite en/of potentiële klanten. U kunt kiezen voor strakke betontegels. Kiest u voor klinkers dan krijgt uw oprit een speelser karakter.

Herinrichting tuin

Wilt u eens iets anders met uw tuin, denk er dan eens over na om uw tuin opnieuw te laten inrichten. Met tuinpaadjes krijgt u bijvoorbeeld een hele andere tuin. Of gebruik verschillende materialen door elkaar heen (bijvoorbeeld hout en stenen bestrating). Met behulp van stenen kunnen we ook delen in uw tuin afbakenen of plantenbakken realiseren. Ook hoogteverschillen in uw tuin zorgen voor een hele andere tuin. U merkt het al, de mogelijkheden zijn eindeloos. Hoe u dat voor zich moet zien? Bekijk de diverse foto's voor een impressie.

Schutting

voor sommige klussen werken wij samen met andere professionals, zoals het plaatsen van een schutting.

Siervijver

Met het aanleggen van een siervijver, realiseert u extra leven in uw tuin. Dat hoeft niet alleen aan de dieren (vissen) te liggen. Ook het gebruik van watervalletjes en waterlamellen kan hier al voor zorgen.

Meer weten over onze werkzaamheden of benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk het portfolio of neem vrijblijvend contact met ons op.

Herinrichting tuin

Herinrichting tuin

Oprit van klinkers - in keperverband bestraten

Oprit van klinkers - in keperverband bestraten

Schutting plaatsen

Schutting plaatsen

Partners

Wij werken samen met de volgende partnerbedrijven: